lördag 28 augusti 2021

Svendborg.

28 augusti 2021. Vi var inte helt säkra på hur långt vi skulle gå idag. Gråmulet och lite småregn då och då. Nordostliga vindar 9-12 m/s = medvind och cirka 1 meters vågor. Sjögången var bättre än förväntat.

När vi gick in mot Svendborg så är det väldigt vacker natur och många fina hus. Det kom en tumlare som frustade precis intill båten. Fick reda på efteråt att det är en delfin som simmar runt i detta området. Han heter Delle och är från Skottland. Tyvärr hann jag inte med att ta något foto.

Fick en långsidesplats långt in i hamnen. Här är det all inclusive i hamnavgiften. Det inkluderar el, vatten, dusch, toalett, tvättmaskin, torktumlare. Så vi passade på att tvätta två maskiner och torktumla tvätten. Väldigt smidigt! 👍

Det låter ju väldigt bra med all inclusive men inte när man får duscha i isvatten. 🥶

Hamnavgift 245 DKK all inclusive.







4 kommentarer:

  1. Duschen hade passat Jonathan perfekt, han har alltid det kallaste på när han duschar.
    Fina hus och båt och tvättstugan ser riktigt bra ut.
    Kramar
    Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då hade Jonathan älskat det iskalla vattnet. Schampot löddrade knappt i det kalla vattnet. 🥶
      Kramar Elisabeth och co

      Radera
  2. All inclusive. Tjusigt. Hillevi duschade också kallt. Så bra, att tvätten är torr, när det är klart. Fina bilder. Jag hade velat ta en i morse, men det var för mörkt. Efter trappgående, hallgående och bäddning, gick jag som vanligt ut på balkongen, för att andas frisk luft. Då brukar jag titta efter rådjur, katter, igelkottar och harar. Ingen idag, men utanför 4-an kommer det en älg gående. Går över lekplatsen mot 2A. Sedan är det för mörkt att se den. Men en fin start på dagen. Läste ut en bok. Det gjorde jag igår också. Får ju passa på, så länge jag kan. Nu skiner solen. Ha en bra dag. Kramar, mamma.

    SvaraRadera
  3. Det är inte dåligt att få se en älg så tidigt på morgonen.
    Du läser otroligt snabbt.📚
    Kramar Elisabeth och co

    SvaraRadera