söndag 1 september 2024

Torrevieja.

1 september 2024. Idag hade de utlovat eventuellt åska och regn. De har skjutit salut och skickat upp fyrverkerier i en och en halv timme på morgonen. Lämnade någorlunda tidigt.

Trodde inte att vi skulle få så mycket vind men det blev en riktigt bra segling idag. Var lite rulligt emellanåt. Tänkte driva lite med båten ock bada under tiden men det var alldeles för stora dyningar. Kastade istället ankar strax innan Torrevieja. Njöt länge av ett bad. Vattnet höll en temperatur på 29 grader. Ett härligt sätt att fira sin födelsedag på. 🇸🇪🥂 Den gamla tanten ombord fyller 63 år idag.


När vi hade lagt till så firade vi lite med en Cava. Kunde behövas med tanke på att det var samma tråkiga marinero som förra gången. Han hade med sig en ny kille och han var inte nådig mot honom.


Gick till en Grekisk restaurang. Jättegod mat, väldigt rikligt och fantastisk service. 


2 september 2024. Vi gick till en järnhandel och sedan hämtade han ut en ny inverter som Stefan hade beställt från Amazon.
Körde en maskin med tvätt. 
Stefan har monterat den nya duschslangen på akterspegeln och demonterat en Winch som har krånglat.
Det ligger en del båtar i hamnarna som verkligen skulle behöva mer kärlek. Här är en av dem. Här finns nog allt man kan behöva från rullstol, allehanda ”bröte” och en Sup.


Hoppas att Ultima ser något bättre ut. 😅



4 kommentarer:

  1. Grattis på födelsedagen önskar Maggan och Anders

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så jättemycket! Kramar Elisabeth 🤗

      Radera
  2. Var det för dig de sköt salut och fyrverkerier? Grattis, grattis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man kan ju alltid önska det. Spanjorerna skjuter ofta och mycket när som helst. Dessutom gärna fyrverkerier mitt på dagen. Förstår inte riktigt vitsen med det. Tack så mycket! 💖

      Radera